Varning! Bodström i faggorna

4 mars 2009 at 09.30 (Övervakning, Piratpartiet, Politik) (, , , , , , , )

Enligt ett TT-telegram i tidningarna i dag så sade förre justitieminister Thomas Bodström under Juristdagen i Jönköping i går att han kan tänka sig att ”ställa upp igen”. Dvs. om vänsterblocket vinner nästa val så vill han bli justitieminister igen.

En björntjänst gör ju ingen glad, så NEJ TACK Thomas Bodström, du behöver INTE ”ställa upp” igen.

Om Socialdemokraterna, med Mona Sahlin i spetsen, hade någon form av fingertoppskänsla och önskade ta tillbaka något av den röstboskap de förlorat till förmån för mer demokratiskt lagda partier så skulle hon ge Bodström kalla handen. Vi vill inte ha honom tillbaka som justitieminister!

Annonser

9 kommentarer

 1. Nils Dacke said,

  En av Sverige farligaste politiker och vän med Claes Borgström. Dessa herrar gör allt…..för makten.

 2. Jan said,

  Utan tvekan är Bodström ett bättre val än ”mamma Mona”. Han skulle bli en bra partledare för det totalt utvattanade sossepartiet.

 3. annar said,

  Bodström ska nog inte mera komma ända fram,regering blir det inte tal om.

 4. Jan said,

  Som tur är så inser de flesta svenskar att Dina åsikter är verklighetsfrämmande. Och för övrigt så kommer inte sossarna i regeringställning vid nästa val. Ska vi slå vad? En resa till verkligheten 500 mil från den svenska ankdammen där jag arbetar. skulle väl sitta fint?

 5. Anders said,

  Bodström är en mycket, mycket, mycket läskig man. Finns många exempel på där han gått bakom ryggen på människor och rakt av ljugit för att få sin vilja igenom. Det läskigaste är att han har ett så ”härligt” leende och ju är ”såååå trevlig”. Med andra ord, han är väldigt duktig på att dupera och manipulera människor omkring sig. Den som gillar Bodström bör dock minnas att han är svensk pappa till väldigt mycket av den kraftigt repressiva lagstiftning som nu klubbas igenom i rasande takt i Sverige.

 6. Lennart Hansson said,

  Det gäller ju att få ihop sina år i riksdagen så man kan få ständig pension (inkomstgaranti )

 7. Svensson said,

  Sosseelitbroilerglidare sen barnsben! Sosseelitklanen saknar makten likt Gollum saknar ringen och på samma sätt påverkar och förstör makten de! de blir totalt beroende och när de misster makten känns de som Citat”Maktkupp ”för de sosseeliten har gräddfil till makt och pengar sen de är barn och ofta behöver de inte ens utbildning se ringholm Lago m fler

 8. Svensson said,

  Hejja alliansen och Frodo( Reinfelt)

 9. Magnus said,

  Nackdelen är att Beatrice Ask (nuvarande justitieminister) också är för IPRED och liknande. Så du har två val, Bodström eller Ask och båda står för samma skitpolitik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: